Højbjerg beauty center tantra massage nordsjælland

du vil lave aftale :-) Har du lyst til at give din partner tantramassage? Du synes måske, det er for grænseoverskridende at lære på en workshop, hvor der er andre par i samme lokale, når der arbejdes med nøgenhed. Håber din jul bliver som du ønsker dig den skal være. 17.30 husk jeg giver 20 rabat - Jeg glæder mig til dit besøg Nu er vinderen trukket - min skønne viv Helle Lerche var lykkens gudinde og den heldige vinder af en gratis tantramassage er: Christina Juul Pedersen Stort tillykke til Christina og tak for. Skulle du mod forventning ombestemme dig, når vi er startet på massagen, skal du vide, at du altid kan trække i nødbremsen, uden nogen form for negative kommentarer fra mig. Tantramassage for kvinderFind din indre kvinde for grupperFundamentale principper i massagenTantraDet siger kunderneOm migSpørgsmål og SvarPriserKontakt 12/24/16 Jeg ønsker alle mine kære venner en rigtig glædelig og fredfyldt jul, og et godt og lykkebringende nytår. Januar skriv hvis du vil have en aftale 12/24/15 Ønsker alle mine kære venner en glædelig juleaften 12/12/15 Ønsker alle min dejlige venner en skøn og energigivende lørdag - nyd livet 12/10/15 Sidste 2 tider i år: Fredag den 11/12. Der er 2 tider til denne pris: Lørdag 10/2. Aarhus Tantramassage og Psykoterapi tilbyder Tantra massage hos Human Being Center. Vi har ikke oprettet begivenheden endnu, men er du/I interesserede i at reservere plads allerede nu, så send besked til mig her eller på Og igen en lille intim gruppe på max 4 par.

Videos

Tantra Lessons For Healthy Lovers.

Højbjerg beauty center tantra massage nordsjælland - Højbjerg

højbjerg beauty center tantra massage nordsjælland Escort flensborg gratis sex sider
Kvinder der vil kneppet cumshot teenager Anmeldelse af Aarhus Tantramassage (København relaterede wellness virksomheder. Du kan læse mere på Taknemmelig er et meget lille ord for hvor glad jeg er for min rejse i livet, og hvor jeg befinder mig netop. Skriv besked her eller sms/ring på 30261979. Du får skabt god jordforbindelse og flow i din seksuelle energi.
Sex historier master fatman kone Dværg sex thai massage københavn nv
Sex i holstebro lufthavnsbus tirstrup Ønsker jer alle en glædelig december 11/18/16 Weekend massage med 20 rabat 11/16/16 3 massagetider - med 20 rabat 11/13/16 Ledige massagetider med 20 rabat 11/10/16 Jeg har fået et afbud til massage i morgen kl 16 Har du lyst til en hurtig aftale kan. Du lærer dine egne grænser at kende og lærer at sige fra, hvis nogen forsøger at overskride dem. Her får vi også sammen uddybet de spørgsmål du måtte have, og som ofte udspringer af misforståelser ved at have hørt andre udtale sig om, hvad en tantramassage. Jeg kan også hjælpe dig med temaer som skam og skyld, og jeg vil såvel i samtalen som i massagen gå stille og roligt frem - med stor respekt og hensyntagen til din situation. Se mit udbud på Fra december skifter jeg adresse til 8270 Højbjerg Tantramassage for kvinderFind din indre kvinde for grupperFundamentale principper i massagenTantraDet siger kunderneOm migSpørgsmål og SvarPriserKontakt 06/20/17 Det er længe siden jeg har lavet et opslag her på siden, og forklaringen er den. København K, aarhus Tantramassage (København skindergade 23 København K 1159 Denmark. 10 og, søndag 11/2. På kærligt og givende gensyn i det nye år der står for døren 12/21/16 Årets 2 sidste massagetider tilbydes til rabatpris 800.: onsdag den 21/12. 06/13/16 Supertilbud jeg har fået et afbud - derfor kan den der kommer først få en fuld tantramassage i dag kl 1730 for kun 600.

Kommentarer (1)

  1. højbjerg beauty center tantra massage nordsjælland siger:

    Skønhedsklinikken, højbjerg Beauty Center drives.

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *